ورود به اکانت شما

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا بخاطر بسپار

مدارک ویزای تجاری ایران

جهت اخذ ویزای تجاری ایران باید مدارک زیر ارسال گردد:

1- اسکن صفحه اول پاسپورت میهمان (تصویر بهتر است با فرمت PDF ارسال گردد تا از کیفیت بالاتری برخوردار باشد)

2- اسکن صفحه اول شناسنامه مدیر عامل (تصویر بهتر است با فرمت PDF ارسال گردد تا از کیفیت بالاتری برخوردار باشد)

3- اسکن روزنامه رسمی شرکت (تصویر بهتر است با فرمت PDF ارسال گردد تا از کیفیت بالاتری برخوردار باشد)

4- نامه دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت (تصویر بهتر است با فرمت PDF ارسال گردد تا از کیفیت بالاتری برخوردار باشد)

نکته: در صورتی که نمیدانید چطور متن نامه دعوتنامه باید نوشته شود و به کدام اداره از وزارت امور خارجه خطاب شود با ما تماس بگیرید تا نمونه نامه برای شما ارسال کنیم.

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
آخرین ویرایش در چهارشنبه, 11 مهر 1397 ساعت 12:17
VISA TIME

مهاجرت همیشه مقوله ای پیچیده با ریسک زیاد بوده و تا به امروز هیچ شخصی از روی خوشحالی تصمیم به مهاجرت نگرفته است، هدفم اینست که بتوانم کمی از ریسک و سختی این مسیر کم کنم.

امیدوارم این سایت با اطلاعاتش بتواند به این هدف برسد، از تالار گفتگو استفاده کنید تا اگر مهاجرت کرده اید تجربیاتتان را به اشتراک  بگذارید، "روشنایی باشیم در این تاریکی"

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

Ad Sidebar

جدیدترین مطالب

ویزای انگلستان

ویزای انگلستان

31 شهریور, 1397 نرخ: 5.00

هزینه زندگی در انگلستان

هزینه زندگی در انگلستان

30 شهریور, 1397 نرخ: 5.00

گالری پست

ویزای ایران برای افراد کانادایی

ویزای انگلستان

هزینه زندگی در انگلستان

مهاجرت به انگلستان از طریق پناهندگی

اقامت انگلستان از طریق کار و تخصص

تحصیل در انگلستان

اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری

اقامت انگلستان از طریق تولد

اقامت انگلستان از طریق ازدواج

وقت سفارت سوئیس

وقت سفارت هلند

وقت سفارت اسپانیا

ویزای اسپانیا

ویزای هلند

ویزای سوئیس

شرایط مهاجرت به هلند 2018

شرایط مهاجرت به اسپانیا 2018

شرایط مهاجرت به انگلستان 2018