ورود به اکانت شما

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا بخاطر بسپار

ویزای انگلستان

ویزای انگلستان، ویزا انگلیس، ویزای توریستی انگلستان، ویزای تجاری انگلستان، ویزای تحصیلی انگلستان، اقامت انگلستان، روادید انگلستان

یکی از مهمترین کشورهای اقتصادی دنیا انگلستان است که قبلا جزو اتحادیه اروپا بود ولی در حال حاضر از این اتحادیه جدا شده است و به همین دلیل قوانین ویزای انگلستان تا حدودی تغییر کرده است.

لندن بزرگترین شهر اروپا که در بزرگترین کشور بریتانیا یعنی انگلستان قرار دارد جزو گرانترین شهر ها برای زندگی می باشد و صدها جاذبه گردشگری در خود جای داده است و کیلومترها نوار ساحلی دارد، این کشور از نظر فرهنگ و تاریخ جاذبه های چند صد ساله دارد و هر ساله گردشگران زیادی را جذب میکند، همیچنین به دلیل اقتصاد پویا و با ثبات خود باعث شده است افراد زیادی در دنیا برای داشتن زندگی با رفاه بیشتر مهاجرت به انگلستان و اقامت انگلستان را برای آینده خود در نظر داشته باشند.

ورود به انگستان نیاز به اخذ ویزای این کشور را دارد و با توجه به شرایط مختلف افراد ویزای انگلستان در انواع مختلفی ارائه میشود.

انواع ویزای انگلستان:

ویزای توریستی انگلستان:

در صورتی که تمایل دارید برای دیدن جاذبه های گردشگری انگلستان به این کشور سفر کنید ویزای توریستی انگلستان برای شما مناسب است، شما باید برای سفر خود برنامه ای داشته باشید و مشخص کنید چند روز در این کشور خواهید بود، هتلهای محل اقامت و ترانسفر شما تعیین شده باشد تا با ارائه مدارک کامل احتمال اخذ ویزای توریستی انگلیس خود را افزایش دهید، کنسول هر کشوری وظیفه دارد تا مطمعن شود شما برنامه و هدف مشخصی از سفر خود دارید و متعهد به گفته های خود هستید تا اجازه ورود شما را صادر کند. در اولین قدم باید درخواست خود برای گرفتن ویزا را به سفارت این کشور اعلام کنید که میتوانید این کار را از طریق سفارت و یا آژانسهای هواپیمایی انجام دهید، به دلیل داشتن سابقه و تجربه بالاتر آژانسهای فعال در این زمینه بهتر است از مشاوران آژانسهای گردشگری برای تکمیل مدارک و ارسال درخواست کمک بگیرید، پس از ارسال درخواست زمان مصاحبه شما مشخص میشود که باید در زمان مقرر در محل سفارت حضور پیدا کنید و مدارک خود را تحویل دهید، هزینه ای برای ویزا نیز از شما دریافت خواهد شد.

در حال حاضر ویزای انگستان نیاز به مصاحبه ندارد و حضور شما صرفا جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری است.

پس از ارائه مدارک، اصل مدارک و پاسپورت شما در نزد سفارت انگلستان باقی خواهد ماند و در قبال آن رسیدی به شما داده میشود تا زمان تحویل مدارک بتوانید از طریق آن رسید مدارک خود را تحویل بگیرید.

 به صورت تقریبی 20 روز کاری زمان نیاز است تا بررسی های مربوط به ویزای توریستی انگلستان شما انجام گیرد و نتیجه اعلام شود، پس لازم است این زمان را نیز برای برنامه سفر خود در نظر داشته باشید.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی انگلستان:

  • اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی
  • دو قطعه عکس تمام رخ با زمینه سفید در سایز 3.5 * 4.5
  • پاسپورت با یکسال اعتبار و برگه خالی جهت الصاق ویزا
  • اصل سند املاک به نام متقاضی یا همسرش به همراه کپی
  • مدارک شغلی مانند پروانه کسب، گواهی اشتغال به کار، کارت بازنشستگی با دانشجویی
  • واچر هتل
  • گردش مالی 3 ماهه حسابهای شخصی و جاری
  • در صورت داشتن دعوتنامه، اصل دعوتنامه و کپی آن

هزینه صدور ویزای توریستی انگلستان:

هزینه ویزای توریستی عادی انگلستان با مدت اقامت 6 ماه برابر است با 89 پوند

هزینه ویزای توریستی مولتی انگلستان با مدت اقامت دو سال برابر است با 337 پوند

هزینه ویزای توریستی مولتی انگلستان با مدت اقامت پنج سال برابر است با 612 پوند

هزینه ویزای توریستی مولتی انگلستان با مدت اقامت ده سال برابر است با 767 پوند

ویزای تجاری انگلستان:

ویزای تجاری انگلستان برای افرادی صادر میشود که شرایط تعریف شده ای داشته باشند، به طور مثال در صورتی که به دلیل حضور در جلسه، همایش، کنفرانس، مصاحبه و ... قصد سفر به انگلستان را داشته باشید، با ارائه مدارک مربوط میتوانید برای ویزای تجاری انگلستان اقدام کنید، برای شفاف تر شدن شرایط افرادی که میتوانند ویزای تجاری انگلستان را اقدام کنند چند مورد بیشتر مثال میزنیم:

افرادی که برای مذاکرات تجاری، عقد قرارداد، معامله وتوافق با شرکتی در انگلستان تمایل به سفر دارند

افرادی که در شرکت های رایانه ای یا نرم افزاری کار میکنند و برای نصب، تقویت، عیب زدایی، راه اندازی سیستمی باید به کشور انگلستان وارد شوند

افرادی که برای سخنرانی در کنفرانسهای تجاری دعوت شده اند

مترجمین رسمی بازرگانان که در استخدام شرکت هستند و باید برای ترجمه به همراه بازرگان به انگلستان بروند

لیدرهایی که با شرکتهای خارج از انگلستان همکاری میکند و برای راهنمایی تور باید به انگلستان برود

افرادی که برای انجام طرح های تجاری تمایل دارند به انگلیس وارد شوند تا بتوانند بررسی های لازم را قبل از شروع طرح انجام دهند

تمامی افرادی که ویزای تجاری انگلستان را اقدام میکنند نباید در زمان حضور در کشور انگلستان از داخل این کشور درآمدی داشته باشند و باید تمام هزینه هایشان در تمام زمانی که در انگلستان هستند از خارج از این کشور تامین گردد.

شما در مدت اقامت تجاری خود در انگلستان اجازه تحصیل در انگلستان را نخواهید داشت.

ویزی کاری انگلستان:

افرادی که تمایل به کار کردن در کشور انگلستان را دارند میتوانند برای ویزای کار انگلستان که ویزای Tier 2  انگلستان نیز نامیده میشود اقدام کنند، این ویزا در دو نوع ارائه میشود.

ویزای جستجوی کار که به مدت 6 ماه اقامت ارائه میشود و شما در این زمان فرصت دارید تا کاری را در کشور انگلستان پیدا کنید و در غیر اینصورت پس از 6 ماه باید کشور را ترک کرده و دوباره ویزا بگیرید.

ویزای کار انگلستان در زمانی صادر میشود که شما برای کاری اسپانسر داشته و از طرف ایشان دعوتنامه کاری دریافت کرده باشید و از زمان ورودتان به کشور انگلستان کار خود را شروع کنید.

به صورت کلی اخذ ویزای کاری انگلستان بدون اسپانسر مراحل سختی را خواهد داشت و عملا برای ایرانیان اخذ این ویزا رایج نمی باشد زیرا نیروهای کاری در الویت اول از انگلستان و بعد از اتحادیه اروپا انتخاب میشوند.

نکات ویزای انگلستان:

  • روزهایی که سفارت انگلستان در ایران باز است را روز کاری میگویند
  • حداقل 3 ماه قبل از سفر برای اخذ ویزای انگلستان اقدام کنید
  • مدارک و اطلاعات جعلی باعث میشود شما تا ده سال از ویزای انگلستان محروم شوید
  • مدت اقامت در ویزای مولتی شش ماه است و هر شش ماه باید یکبار کشور را ترک کنید
  • تمامی مدارکی که به سفارت تحویل داده میشود باید ترجمه رسمی انگلیسی شوند
  • از تمای مدارک کپی تهیه کنید و در پرونده قرار دهید
  • در صورت تمایل به تمدید ویزا، 30 روز قبل از پایان اعتبار ویزا باید اقدام کنید
  • در صورت رد درخواست ویزا امکان درخواست تجدید نظر وجود ندارد
  • در هر نوع از ویزای انگلستان که دعوتنامه ای داشته باشید احتمال تایید شما برای اخذ ویزای انگلیس چندین برابر بیشتر میشود

دلایل رد درخواست ویزای انگلستان:

  • ارائه درخواست نادرست یا تقلب در تکمیل فرم درخواست
  • در صورتی که نتوانید ثابت کنید که به کشور خود وابسته هستید و باید حتما برگردید
  • در صورتی که تقاضای شما ویزای کاری نباشد اما قصد کار یا اقامت در این کشور را داشته باشید
  • در صورتی که دلیل موجهی از سفر خود نداشته باشید
  • در صورتی که وسیله امرار معاش معین و مشخص نداشته باشید
  • اگر شما را به عنوان تهدید برای امنیت ملی کشور تلقی کنند
  • در صورتی که سابقه کیفری فعال و در حال بررسی داشته باشید یا در گذشته سابقه کیفری داشته باشید
  • برناممه سفرتان مشخص نباشد و مدارکی برای محل های اقامت و ترانسفرهای شما وجود نداشته باشد
  • برای حضور در کشور مقصد بیمه سفر و سلامت مناسب نداشته باشید
  • اگر قبلا ویزای شما رد شده باشد و در حال حاضر نتوانید اثبات کنید که دلایل رد ویزای قبلی وجود ندارد
  • در صورتی که شهروند کشوری باشید که با انگلستان رابطه ضعیف یا اصلا رابطه ای نداشته باشد
  • در صورتی که بیماری واگیر دارد مانند سل داشته باشید
  • تاریخ انقضای گذرنامه شما بسیار نزدیک باشد
  • اگر قبلا ویزایی گرفته اید و بدون دلیل موجه از آن استفاده نکردید
  • در صورتی که شخصیت اخلاقی درست و مناسبی نداشته باشید
  • اگر برنامه سفر شما بسیار نزدیک باشد و زمان کافی برای بررسی مدارک نباشد
  • در صورتی که در ویزاهای دیگر خود تخلفی داشته باشید
  • در صورتی که در مسافرتهای قبلی خود تخلفی داشته باشید

آدرس سفارت انگلستان:

تهران:

 خیابان فردوسی، پلاک 198

شماره تماس : 64052000 – 021

روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 7:30 تا 14:30 فعال است.

دبی:

 Al Seef Road, Bur Dubai ,Near to Dubai Creekside – Dubai – United Arab Emirates

شماره تماس : 43094444 – 00971

روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 7:30 تا 14:30 فعال است.

استانبول:

Kamer Hatun Mahallesi, Meşrutiyet Cd. No:34, 34435 Beyoğlu/İstanbul, Turkey

شماره تماس : 2123346400 – 0090

روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 تا 17 فعال است.

وزارت امور خارجه انگلستان: 2070081500 – 0044

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
آخرین ویرایش در شنبه, 31 شهریور 1397 ساعت 11:56
VISA TIME

مهاجرت همیشه مقوله ای پیچیده با ریسک زیاد بوده و تا به امروز هیچ شخصی از روی خوشحالی تصمیم به مهاجرت نگرفته است، هدفم اینست که بتوانم کمی از ریسک و سختی این مسیر کم کنم.

امیدوارم این سایت با اطلاعاتش بتواند به این هدف برسد، از تالار گفتگو استفاده کنید تا اگر مهاجرت کرده اید تجربیاتتان را به اشتراک  بگذارید، "روشنایی باشیم در این تاریکی"

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

Ad Sidebar

جدیدترین مطالب

ویزای انگلستان

ویزای انگلستان

31 شهریور, 1397 نرخ: 5.00

هزینه زندگی در انگلستان

هزینه زندگی در انگلستان

30 شهریور, 1397 نرخ: 5.00

گالری پست

ویزای ایران برای افراد کانادایی

ویزای انگلستان

هزینه زندگی در انگلستان

مهاجرت به انگلستان از طریق پناهندگی

اقامت انگلستان از طریق کار و تخصص

تحصیل در انگلستان

اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری

اقامت انگلستان از طریق تولد

اقامت انگلستان از طریق ازدواج

وقت سفارت سوئیس

وقت سفارت هلند

وقت سفارت اسپانیا

ویزای اسپانیا

ویزای هلند

ویزای سوئیس

شرایط مهاجرت به هلند 2018

شرایط مهاجرت به اسپانیا 2018

شرایط مهاجرت به انگلستان 2018